Træningselastikker i fem forskellige styrker – til træning derhjemme

Medlemspris59 kr.

Pris69 kr.

Træningselastikker i 5 styrker

Kom i gang med effektiv elastiktræning. Du får en sampak med fem elastikker i forskellige styrker, som er velegnede til både genoptræning og styrketræning af skuldre, arme og ben.

Du tilpasser selv modstanden ved at vælge en elastik i den rigtige størrelse, så den passer til dit behov. Jo bredere elastik, desto hårdere modstand.

Elastikkerne er fremstillet af 97% naturgummi. Derfor kan du måske opleve lugtgener, når du pakker elastikkerne ud. Lugten forsvinder, når elastikkerne får luft.

Du får vedlagt forslag til træningsøvelser, når du bestiller elastikkerne.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, du modtager varen med posten.