Træningselastik med øvelser, der styrker din krop

Medlemspris90 kr.

Pris110 kr.

Træningselastik

Med en træningselastik kan du træne hele kroppen, præcis når det passer dig. En træningselastik er et enkelt redskab, alle kan bruge.

Hvis du har gigt og har svært ved at dyrke anden motion, er træningselastikken en rigtig god hjælp til at styrke din krop.  Det er et genialt redskab til øvelser for bl.a. nakke, skuldre, hofter og knæ. Træning med elastik giver en bedre kropsholdning og styrker dine muskler i hele kroppen.

Du kan bruge træningselastik til at træne hele kroppen. Elastikken giver modstand og hjælper med at øge din muskelstyrke, din balance og koordinationsevne.

Sammen med elatsikken får du en gratis folder med fem basisøvelser, der både er beskrevet med tekst og i billeder.

Træningselastikken fylder ikke mere, end at den kan ligge i en lomme. Så du kan bruge den, lige præcis når det passer dig - uanset om du er hjemme, på arbejde eller på ferie.

Elastikken findes i to styrker:

 • Rød - styrke lidt under middel
 • Grøn - middel styrke

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

 • Detaljer
 • Levering
 • Returnering

  Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt.

  Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

  For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset.