Træningselastik inkl. håndtag og øvelser

Medlemspris125 kr.

Pris164 kr.

Træningselastik inkl. håndtag

Du kan træne hele kroppen med en træningselastik - præcis når det passer dig. En træningselastik er et enkelt redskab, alle kan bruge.

Hvis du har gigt og har svært ved at dyrke anden motion, er træningselastikken en rigtig god hjælp til at styrke din krop. Det er et genialt redskab til øvelser for bl.a. nakke, skuldre, hofter og knæ. Træning med elastik giver en bedre kropsholdning og styrker dine muskler i hele kroppen.

Elastikken giver modstand og hjælper med at øge din muskelstyrke, din balance og koordinationsevne.

Træningselastikken fylder ikke mere, end at den kan ligge i en lomme. Så du kan bruge den, lige præcis når det passer dig - uanset om du er hjemme, på arbejde eller på ferie.

Folder med øvelser

Sammen med elastikken får du en gratis folder med fem basisøvelser, der både er beskrevet med tekst og i billeder.

Håndtag

Med det praktiske håndtag behøver du ikke vikle elastikken om hænderne, når du skal træne.

De anvendelige håndtag med blødt skumgreb er lette at montere på elastikken og simple at afmontere igen. Håndtagene sikrer dig et godt og fast greb under alle dine øvelser.

Håndtagene egner sig til dig, der gerne vil gøre det sjovere at træne med elastikker.

Elastikken findes i to styrker:

• Rød - styrke lidt under middel
  • Grøn - middel styrke
  • Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, du modtager varen med posten.