Bolde til træning af dine fødder

Medlemspris159 kr.

Pris189 kr.

Træningsbolde til fødder

Dette træningssæt er alt, hvad du behøver for at træne dine fødder. Du får to bolde og et øvelsesprogram:

En hård massagebold med dupper, som er god til opvarmning. Bolden blødgør musklerne og øger din blodcirkulation. En blød, glat træningsbold, som styrker musklerne og gør dine fødder smidige.

Overfladen på den grønne træningsbold klæber let til foden uden at klistre. Den er derfor ideel at arbejde med for fødderne.

Øvelsesprogrammet består af en folder på fire sider, der beskriver øvelserne, både i tekst og med billeder. Teksten er skrevet, så du får en enkel og klar instruktion. Øvelserne er udviklet af eksperter på Gigtforeningens behandlingscenter, Sano.

Du kan træne siddende eller stående.

Du kan desuden bruge massagebolden til massage andre steder på kroppen, f.eks. ryg, nakke og skuldre.

Træning med bolde giver også varme til kolde fødder.

Du får boldene i en praktisk opbevaringspose af klar plast med ”lynlås” til at lukke posen (ziplock pose).
Lukning er af kraftig hvid plast og kan slides frem og tilbage, så du kan bruge samme pose igen og igen.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, du modtager varen med posten.