Tommelfingerbandage – behagelig støtte og aflastning til dine led

Medlemspris235 kr.

Pris289 kr.

Tommelfingerbandage

Døjer du med smerter i tommelfingeren? Du er ikke alene. Tommelfingrenes led rammes nemlig ofte af gigt og inflammationer. Med denne smidige kvalitetsbandage kan du støtte og aflaste leddene, så du bedre kan klare hverdagens gøremål.

Støttebandagen er i et behageligt, åndbart materiale, som er så tyndt, at du kan have en handske udenpå. Den er let at tage af og på med praktisk velcro-lukning, og du kan nemt klippe den til, så den passer præcist til netop dine hænder.

Vælg mellem størrelserne small (omkreds håndled: 13-15 cm), medium (15-17 cm) og large (17-20 cm) til hhv. højre og venstre hånd.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, du modtager varen med posten.