Tommelfingerbandage – let og fleksibel støtte til dine led

Medlemspris269 kr.

Pris289 kr.

Tommelfingerbandage i beige

Tommelfingrenes led rammes ofte af gigt og inflammationer. Med denne elastiske kvalitetsbandage får du aflastning og stabil støtte til tommelfingerens led, så du bedre kan klare hverdagens gøremål.

Støttebandagen er i et behageligt, åndbart materiale, som er så tyndt, at du kan have en handske udenpå. Den er let at tage af og på med praktisk velcro-lukning, og du kan nemt klippe den til, så den passer præcist til netop dine hænder.

Denne variant (SELECTION® tommelortose Rigid) af tommelfingerbandagen giver dig lidt mere stabilitet end den sorte tommelbandage (SELECTION® tommelortose Soft).

På videoen kan du se, hvordan bandagen fungerer i praksis klik her

Fleksibel og behagelig

Bandagen er fremstillet i et smidigt, moderne og let materiale, der er yderst åndbart og som føles behageligt mod huden.

Du kan klippe bandagen til, så den passer helt perfekt til dig og helt uden, at den trevler.

Vælg den bandage, der passer til dig

Tommelfingerbandagen fås til både højre og venstre hånd - og i forskellige størrelser. Du vælger størrelsen på baggrund af omkredsen af dit håndled.

Omkreds på håndled:

13–15 cm = small
15–17 cm = medium
17–20 cm = large

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset.