Smuk kvalitetsdug med 'Tivoli' mønster fra Normann Copenhagen

Medlemspris699 kr.

Pris1.199 kr.

Tivoli Fairy Lights dug

Dæk et smukt bord til særlige lejligheder med 'Fairy Lights' dugen inspireret af Tivoli og produceret af Normann Copenhagen. Dugen er vævet i en lækker jacquard-vævning i højeste kvalitet med en pletafvisende overflade, der gør dugen både praktisk og dekorativ.

En flot gave til dig selv eller til en som du holder af, der kan benyttes igen og igen til festlige begivenheder.

Fairy Lights dugen måler 160 x 270 cm.

Denne vare i Gigtforeningens webshop er et særligt tilbud, der giver dig mulighed for at bestille en kvalitetsgave til en, du holder af – samtidig støtter du Gigtforeningens vigtige arbejde for bedre livskvalitet for mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset. Vi betaler for returfragten.