Strømpepåtager – tag strømper på uden besvær

Medlemspris129 kr.

Pris159 kr.

Strømpepåtager

Har du svært ved selv at få strømper på, så er her et fantastisk hjælpemiddel.

Strømpepåtageren har frotté på ydersiden, så strømpen ikke glider af, mens du bruger den. Indeni er strømpepåtageren forsynet med nylon, så foden glider nemt ned i strømpen.

Stømpepåtageren er ikke egnet til støttestrømper.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt. Julegaver kan byttes eller tages retur frem til 15. januar 2022.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset.