Smart skærer – din hjælp til at åbne f.eks. pålægspakker og blisterpakninger

Medlemspris45 kr.

Pris50 kr.

Slice Safety Cutter

Slice Safety Cutter er en lille smart skærer, som er perfekt til alle dine skæreopgaver i hjemmet. Den lille keramiske klinge gør det let f.eks. at åbne pålægspakker og skære tape, breve, blisterpakker og meget andet. Skæreren har en non-slip overflade, så den er nemmere at holde fast på.

Skæreren har indbygget magnet og nøgleringshul lige til at hænge på køleskabsdøren eller på opslagstavlen, så du altid har den lige ved hånden.

Hold skæreren i en 45 graders vinkel, når du skærer. Så får du den bedste effekt af den keramiske klinge.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset. Vi betaler for returfragten.