Klæbecirkler der sikrer, at du står bedre fast

Medlemspris89 kr.

Pris99 kr.

Skridsikre cirkler

Vil du sikre dig, at du undgår at glide i f.eks. badeværelset, på trappen eller andre steder, hvor gulvet er særlig glat, så er denne rulle med gennemsigtige runde klæbecirkler i kraftig plast med ru overflade lige sagen.

De gennemsigtige klæbecirkler er utrolig nemme at montere. Husk dog at rengøre overfladen grundigt og slut gerne af med sprit for at sikre dig, at der ikke er sidder snavs på overfladen. Dette giver den bedste sikkerhed for, at cirklerne ikke løsner sig.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt. Julegaver kan byttes eller tages retur frem til 15. januar 2022.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset.