Skråpude giver dig en god siddestilling

Medlemspris199 kr.

Pris249 kr.

Skråpude

Sid godt og skån ryggen med en skråpude.

Skråpuden giver en god siddestilling og skåner din ryg. Når du sidder på en skråpude, bevarer ryggen lettere sit naturlige svaj og belastes dermed mere hensigtsmæssigt.

Skråpuden kan mindske dine rygsmerter

Puden hjælper dig med at holde dit lændesvaj, så du undgår at falde sammen i ryggen. Lændesvajet giver dig en god holdning, og det kan betyde, at du kan mindske eller undgå rygsmerter.

Puden har en praktisk hank, så du nemt kan tage den med, når du skal i byen eller en tur i biografen.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, du modtager varen med posten.