Langt skohorn i ædeltræ

Medlemspris299 kr.

Pris350 kr.

Skohorn Gastrock

Hvis du har svært ved at bøje dig ned for at tage sko på, så er det ekstra lange skohorn fra Gastrock en rigtig god hjælp for dig. Det elegante skohorn ligger rigtig godt i hånden, og længden på skohornet gør det lidt nemmere at få skoen på.

Skohornet har en flot, nøddebrun farve og er fremstillet i ét stykke ædeltræ. Det måler 60 cm i længden og kan hænges op i den fastgjorte læderstrop i enden af skohornet.

En rigtig fin gave til dig selv eller en, som du holder af.

Det tyske firma Gastrock har siden 1868 bl.a. fremstillet de flotteste spadserestokke i træ. Alt er lavet i hånden og af de smukkeste træsorter - med stor respekt for materialet.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset. Vi betaler for returfragten.