Skærebræt med høje kanter

Medlemspris199 kr.

Pris239 kr.

Skærebræt fra Webequ

Kender du også til det, når grøntsager, brød eller kødsaft fra stegen langsomt breder sig fra skærebrættet og ud på køkkenbordet? Her er Webequ skærebrættet den perfekte løsning på problemet. Faktisk har skærebrættet flere forskellige fordele:

• Høje kanter, der holder madvarerne på plads og sikrer, at snittet grønt, krummer og saft ikke falder ud over på bordet.
  • Kontrol og stabilitet, når du f.eks. skal hælde fintsnittede grøntsager over på panden eller ned i en skål.
  • En skæreflade med en svag hældning mod bagkanten, der gør, at skærebrættet er optimalt til udskæring af saftige madvarer som kød og tomater. Saften samles bagerst på skærebrættet og kan let hældes fra efter brug.
  • Fire skridsikre fødder, så skærebrættet står godt fast på køkkenbordet. Du kan også placere det på skødet, hvis du gerne vil sidde ned og skære dine madvarer ud.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, du modtager varen med posten.