Skærebræt med høje kanter

Medlemspris219 kr.

Pris239 kr.

Skærebræt fra Webequ

Kender du også det, når grøntsager, brød eller kødsaft fra stegen langsomt breder sig fra skærebrættet og ud på køkkenbordet? Her er Webequ skærebrættet, der er udviklet i samarbejde med Gigtforeningen, den perfekte løsning på problemet. Faktisk har skærebrættet flere forskellige fordele: 

 • Høje kanter, der holder madvarerne på plads og sikrer, at snittet grønt, krummer og saft ikke falder ud over bordet. 
 • Kontrol og stabilitet, når du f.eks. skal hælde fintsnittede grøntsager over på panden eller ned i en skål.
 • En skæreflade med en svag hældning mod bagkanten, der gør, at skærebrættet er optimalt til udskæring af saftige madvarer som kød og tomater. Saften samles bag på skærebrættet og kan let hældes fra efter brug.
 • Fire skridsikre fødder, så skærebrættet står godt fast på køkkenbordet. Du kan også placere det på skødet, hvis du gerne vil sidde ned og skære dine madvarer ud.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

 • Detaljer
 • Levering
 • Returnering

  Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt.

  Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

  For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset. Vi betaler for returfragten.