Blød foam roller med mange træningsmuligheder.

Medlemspris359 kr.

Pris379 kr.

Sissel Foam Roller

Den bløde foam roller er et enkelt men yderst effektivt redskab til træning af mobilitet i ryg, hofter og skuldre samt træning af balance, muskeltræning, koordination, udstrækning og afspænding. Foam rolleren er ofte brugt som supplerende redskab til de traditionelle pilates øvelser.

Du kan både ligge, rulle og stå på foam rolleren. Og så kan du vælge at bruge rullen alene på en træningsmåtte eller i kombination med andet udstyr f.eks. håndvægte. Til inspiration får du en træningsplakat med, hvor der er masser af gode idéer at hente.

Foam rolleren er lavet af sammenpresset skum og måler 90 cm i længden og 15 cm i diameter.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt. Julegaver kan byttes eller tages retur frem til 15. januar 2022.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset.