Balancepude i skum, som gør det nemt at træne balancen.

Medlemspris359 kr.

Pris389 kr.

Sissel balancepude

Sissel balancepude er et rigtig godt træningsredskab til dig, der måske lige er begyndt på balancetræning, og som derfor har brug for lidt mere stabilitet i redskabet i forhold til f.eks. en oppustelig balancepude.

Balancepuden, der er lavet i lækkert skummateriale, ligger rigtig godt på gulvet og er skridsikker på de fleste underlag. Den skal ikke pustes op, og er let at tage frem og gemme væk efterfølgende. Den måler 50 x 40 x 6 cm.

Det er vigtigt, at du udfører øvelserne på puden med bare tæer eller på strømpesokker, da det elastiske skummateriale ellers kan tage skade.

Du får en øvelsesplakat med forslag til balanceøvelser med i forsendelsen.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset.