SideSleeper – puden til dig, der sover på siden

Medlemspris599 kr.

Pris800 kr.

SideSleeper

Hører du til dem, der foretrækker at sove på siden? Så skal du prøve puden SideSleeper fra Fossflakes. Puden giver dig ekstra støtte og hjælper dig med at finde en komfortabel hvile- eller sovestilling.

SideSleeper er også rigtig god for dig, der har behov for aflastning af skulderen. Læg hovedet på "det korte pudeben" og læg armen om "det lange pudeben". Sørg for, at puden støtter hele armen.

Pudens kurve og ergonomiske L-form støtter dit hoved, din skulder og nakke.

Pudens støtter mindsker ubehag i nakke og øvre ryg og sikrer samtidig, at din nakke og øvre rygsøjle former en lige kurve.

SideSleeper er allergivenlig og kan maskinvaskes ved 60 grader, der gør det let at holde støttepuden ren.

Sådan anvender du puden
Placér dit hoved så "det lange pudeben" former en lige linje fra baghovedet til øvre ryg. Denne placering hjælper dig med at holde den naturlige linje mellem nakke og rygsøjle, når du sover på siden.

Betræk i bomuldssatin medfølger.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, du modtager varen med posten.

Vi gør opmærksom på, at kun puder, der ikke har været brugt, kan returneres.