Sengelomme i filt, der holder styr på dine småting.

Medlemspris249 kr.

Pris269 kr.

Sengelomme i filt

Rigtig flot og praktisk sengelomme i god fast filtkvalitet, der sørger for at holde styr på alle dine småting i hverdagen f.eks. iPad, bog, briller og mobil.

Filtlommen sættes ganske enkelt mellem sengerammen og madrassen eller mellem box- og topmadras. Den fikse filtlomme har i alt fire indvendige lommer.

Sengelommen kan også bruges, når du sidder i lænestolen til f.eks. strikketøj, fjernbetjening og krydsord. Her skal den blot sidde fastklemt mellem stoleramme og hynde.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset. Vi betaler for returfragten.