Elegante Hvid Riflet termokrus fra Royal Copenhagen

Medlemspris500 kr.

Pris750 kr.

Royal Copenhagen termokrus - 4 stk.

Køb de smukke termokrus fra Royal Copenhagen til en favorabel medlemspris. Krusene leveres i æske med fire stk. og er alle tiders gaveidé.

Hvid Riflet blev lanceret af Royal Copenhagen i 2003. Stellets enkle og moderne udtryk gør Hvid Riflet til et perfekt hverdagsstel med et strejf af luksus.

Stellet er perfekt til at mikse og matche med andre riflede stel - men det er også meget elegant og iøjnefaldende, når det står alene.

Krusene er uden hank og rummer 29 cl.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset. Vi betaler for returfragten.