Robotstøvsuger Cleanmate S400 gør rengøringen lettere

Medlemspris1.299 kr.

Pris1.599 kr.

Varen er ikke på lager, og kan desværre ikke bestilles i øjeblikket.

• Varen er ikke på lager, og kan desværre ikke bestilles i øjeblikket.

Robotstøvsuger Cleanmate S400

Varen er på lager fra den 15. november

Lad robotstøvsugeren klare støvsugningen derhjemme. Perfekt til dig, der har brug for at gøre hverdagen lidt lettere. Enkel og ergonomisk let at betjene. Vejer kun 1,5 kg.

Med Cleanmate S400 robotstøvsugeren kan du være sikker på en grundig rengøring hver gang, takket være de dobbelte sidebørster, der sørger for at tage snavset med sig.

Støvsugeren er ideel til mindre hjem, hvor den daglige rengøring ikke er så krævende. Den er udstyret med trappesensor, der sikret, at støvsugeren ikke kører ud over høje afsatser og går i stykker.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, du modtager varen med posten.