Snekæder til dine sko – gå sikkert i snevejr

Medlemspris103 kr.

Pris122 kr.

Quickstep snekæder

Kom igennem vinteren uden grimme fald på et snefyldt fortov. Brug snekæder på dine sko eller støvler! Kæderne spændes nemt og hurtigt på skoene med to elastikker og fungerer basalt set som de snekæder, man spænder på bilhjul.

Snekæderne er udviklet af det tyske firma RUD-Kettenfabrik, hvis speciale er snekæder til køretøjer. Heldigvis har virksomheden udnyttet sin viden til også at gøre det lettere for mennesker at komme sikkert rundt i vintervejret.

Et alternativ er IceGrip pigsåler til meget sne- og isdækket føre.

IceGrip pigsåler

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, du modtager varen med posten.