Pincet med bredt greb

Medlemspris129 kr.

Pris149 kr.

Pincet

Har du svært ved at holde på en pincet? Prøv denne, der ligger rigtig godt i hånden. Pincetten adskiller sig nemlig fra andre pincetter ved, at den har et bredt ergonomisk greb med non-slip overflade.

Det brede ergonomiske greb gør pincetten nem at bruge, og den er især velegnet til mennesker med nedsat bevægelighed i hænderne eller nedsat kraft i fingrene.

Pincetten har en skarp, skrå spids, som gør den perfekt til alle opgaver. Spidsen er designet, så den giver øget præcision, når du f.eks. plukker øjenbryn

Samtidig er pincetten elegant og nydelig - ikke mindst ved den flotte røde farve.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset. Vi betaler for returfragten.