Personligt medlemskab – bliv medlem af Gigtforeningen

Pris225 kr.

Personligt medlemskab

Som medlem af Gigtforeningen får du del i alle de attraktive medlemsfordele. Samtidig bakker du op om Gigtforeningens kamp for at sikre mennesker med gigt bedre livskvalitet, mere tryghed og ordentlige livsvilkår.  Jo flere vi er, jo mere kan vi udrette.

Det får du som medlem

Når du melder dig ind i Gigtforeningen, får du adgang til en lang række kontante og personlige fordele. F.eks. rabat i vores webshop – og på alt lige fra fitness og træningsophold til ferieboliger, briller og tøj. Du får også viden og hjælp til et bedre liv med gigt, blandt andet via artikler i medlemsbladet LedSager.

Se alle dine medlemsfordele

Du er medlem i et år fra den dato, du melder dig ind.

Et personligt medlemskab koster 225 kroner om året.

Hvis du både vil være medlem og støtte gigtsagen

Hvis du ønsker at støtte vores arbejde, kan du i stedet melde dig ind som støttemedlem, hvor du betaler et fast beløb på 50 kroner hver måned over Betalingsservice.

Sådan bliver du støttemedlem

Medlemskab for hele din husstand

Du kan også vælge et medlemskab for din husstand. Medlemskabet dækker to personer – uanset alder – hvor I begge kan nyde af alle medlemsfordelene.

Et husstandsmedlemskab koster 325 kroner om året.

Vælg medlemskab for hele din husstand