Lufttæt opbevaringsboks (stor) – nem at åbne og lukke

Medlemspris99 kr.

Pris119 kr.

OXO Good Grips - Pop Container (1,6 liter)

Har du nedsat kraft eller smerter i hænderne? Så er denne smarte opbevaringsboks i høj kvalitet noget for dig. Boksen er nemlig utrolig nem at åbne og lukke ved hjælp af et enkelt tryk på den store runde knap i låget.

Samtidig er boksen er lufttæt, så du nemt kan holde dine tørre fødevarer friske. Boksen er ideel til f.eks. mel, gryn, cornflakes, pasta, ris m.m.

Opbevaringsboksen er fremstillet i hård plast og silikone. Dens udformning gør, at den står stabilt og er let at stable, så du kan spare plads i køkkenet.

Oxo Good Grips Pop Container fås også i lille og medium

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, du modtager varen med posten.