Dåseåbner til traditionelle dåser

Medlemspris159 kr.

Pris179 kr.

OXO Good Grips - dåseåbner

Har du nedsat styrke i hænderne, kan du med denne funktionelle dåseåbner nemt åbne konserves. Dåseåbneren er til dåser, hvor du normalt ville bruge en traditionel dåseåbner.

Dåseåbnerens store, ergonomiske drejehåndtag giver et godt greb. Du skal blot klikke den fast på dåsen. Derefter "låser" den sig fast, så det ikke er nødvendigt at holde stramt om håndtagene, mens dåsen åbnes.

Når dåsen er åbnet, giver du et let tryk på knappen, og dåseåbneren kan fjernes. Dåseåbneren er primært til runde dåser.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, du modtager varen med posten.