Vibrator OVO F10 - elegant og ergonomisk

Medlemspris259 kr.

Pris299 kr.

OVO F10 vibrator

Prisvindende vibrator, der er nem at betjene. Den er fantastisk effektiv og giver en intens stimulering lige der, hvor du ønsker det.

Vibratoren har fem forskellige vibrationsmønstre og har vundet prisen for bedste design, der betyder, at den er bekvem at bruge.

OVO F10 vibratoren er vandafvisende og støjsvag. Den bruger AAA batterier, som er ikke er med forsendelsen.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Produktet er til intim brug og vil blive leveret i forseglet emballage. Af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret. Hvis du bryder forseglingen, bortfalder fortrydelsesretten.