Oppustelig lændepude til at tage med på tur

Medlemspris189 kr.

Pris219 kr.

Oppustelig lændepude fra McKenzie

Den oppustelige lændepude er lige til at tage med i tasken eller lommen. Du kan bruge den i bilen, flyet eller på din skrivebordsstol.

Puden hjælper dig med at holde dit lændesvaj, så du undgår at falde sammen i ryggen. Lændesvajet giver dig en god holdning, og det kan betyde, at du kan mindske eller undgå rygsmerter.

Du puster selv puden op. Den er let at regulere, så du får den støtte, du har brug for - pust blot mere luft i, eller luk luft ud.

Se også lændepude med rem

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt. Julegaver kan byttes eller tages retur frem til 15. januar 2022.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset.