Elektrisk dåseåbner, så du nemt kan åbne dåserne

Medlemspris199 kr.

Pris229 kr.

One-Touch dåseåbner

Driller den normale dåseåbner, når du skal åbne dåserne? Så er du ikke den eneste, der har den udfordring. One-Touch er en smart, elektrisk dåseåbner, der især er oplagt til dig med nedsat kraft i hænderne.

Den elektriske dåseåbner gør nemlig alt arbejdet for dig. Du sætter blot dåseåbneren på den runde dåse og trykker på startknappen, så klarer den resten selv.

Når den er færdig, sidder låget fast på dåseåbneren med en magnet, og den er dermed nem at fjerne. Du behøver ikke løfte mere end en finger, og så er dåsen åben, uden besvær og kraftanstrengelser.

Dåseåbneren ligger perfekt i hånden og har en rigtig god anti-slip overflade.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset. Vi betaler for returfragten.