Elektrisk dåseåbner, så du nemt kan åbne dåserne

Medlemspris195 kr.

Pris225 kr.

One-Touch dåseåbner

Driller den normale dåseåbner, når du skal åbne dåserne? Så er du ikke den eneste, der har den udfordring. One-Touch er en smart, elektrisk dåseåbner, der især er oplagt til dig med nedsat kraft i hænderne.

Den elektriske dåseåbner gør nemlig alt arbejdet for dig. Du sætter blot dåseåbneren på den runde dåse og trykker på startknappen, så klarer den resten selv.

Når den er færdig, sidder låget fast på dåseåbneren med en magnet, og den er dermed nem at fjerne. Du behøver ikke løfte mere end en finger, og så er dåsen åben, uden besvær og kraftanstrengelser.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, du modtager varen med posten.