Stor negleklipper med bredt greb

Medlemspris119 kr.

Pris139 kr.

Negleklipper

Har du svært ved at holde på en negleklipper? Prøv denne, der ligger godt i hånden. Negleklipperen adskiller sig nemlig fra andre negleklippere ved, at den har et bredt ergonomisk greb med non-slip overflade.

Negleklipperen er nem at betjene for alle, og er især velegnet til mennesker med nedsat bevægelighed i hænderne eller nedsat kraft i fingrene.  Negleklipperen er af god skarp kvalitet og klipper med stor præcision.

Indvendigt er metallet præget i overfladen, så du også har en neglefil lige ved hånden, når du klipper dine negle.

Samtidig er negleklipperen elegant og nydelig - ikke mindst ved den flotte røde farve. Designet af Michael Graves.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset. Vi betaler for returfragten.