Stor negleklipper med bredt greb

Medlemspris109 kr.

Pris129 kr.

Varen er ikke på lager, og kan desværre ikke bestilles i øjeblikket.

• Varen er ikke på lager, og kan desværre ikke bestilles i øjeblikket.

Negleklipper

Har du svært ved at holde på en negleklipper? Prøv denne, der ligger godt i hånden. Negleklipperen adskiller sig nemlig fra andre negleklippere ved, at den har et bredt ergonomisk greb med non-slip overflade.

Negleklipperen er nem at betjene for alle, og er især velegnet til mennesker med nedsat bevægelighed i hænderne eller nedsat kraft i fingrene.  Negleklipperen er af god skarp kvalitet og klipper med stor præcision.

Indvendigt er metallet præget i overfladen, så du også har en neglefil lige ved hånden, når du klipper dine negle.

Samtidig er negleklipperen elegant og nydelig - ikke mindst ved den flotte røde farve. Designet af Michael Graves.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, du modtager varen med posten.