Multiåbner med mange funktioner

Medlemspris79 kr.

Pris89 kr.

Multiåbner

Har du svært ved at åbne dåser og flasker, så er dette et fantastisk redskab.

Der er fem forskellige funktioner i multiåbneren:

• Kan bruges som lågpifter og hjælpe med at fjerne vakuum fra eksempelvis marmeladeglas.
  • Kan bruges til at åbne dåser med Easy Open System - en ring, der skal trækkes.
  • Kan bruges som oplukker til kapsler.
  • Kan bruges til at åbne vandflasker.
  • Kan bruges til at åbne sodavand.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset. Vi betaler for returfragten.