Eksemplar af medlemsbladet LedSager

Medlemspris0 kr.

Pris0 kr.

Medlemsblad LedSager

Få et gratis eksemplar af LedSager.

LedSager er Gigtforeningens populære medlemsblad. Du får inspirerende artikler, der med udgangspunkt i andres erfaringer giver dig viden og værktøjer til at tackle livet med gigt. Vi går i dybden med emner som smerter og træthed, motion og træning og den nyeste forskning inden for medicin og behandling.

Du får også masser af gode tilbud, lækre opskrifter – og meget andet.
Som medlem af Gigtforeningen modtager du LedSager med posten fire gange årligt.

Læs mere om medlemskab i Gigtforeningen

Se dine andre medlemsfordele

  • Detaljer
  • Levering
  • Returnering

    Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt. Julegaver kan byttes eller tages retur frem til 15. januar 2022. 

    Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

    For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset.