Lille universalkniv med vinklet greb

Medlemspris119 kr.

Pris139 kr.

Lille universalkniv

Lækker ergonomisk kniv med stort vinklet greb, så den ligger godt i hånden og aflaster dine led.
Kniven er et undværligt redskab i køkkenet, hvis du har udfordringer med styrke og smidighed i hænder og fingre.

Kniven har savtakket skær i rustfrit stål og dobbelt spids, så du nemt kan tage det, du har skåret. Brug den til f.eks. grøntsager, pålæg og frugt.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset.