Træningsbold til effektiv ryg- og mavetræning

Medlemspris70 kr.

Pris99 kr.

Lille træningsbold - sort

Du kan bruge den lille træningsbold til mange forskellige øvelser samt som rygpude, når du skal ud.

Når du træner med bolden, kan du både forbedre din kondition, styrke, stabilitet, koordination og balance.

Bolden er et oplagt træningsredskab for dig, der gerne vil træne effektivt, samtidig med at træningen er udfordrende og sjov.

Den lille træningsbold er rigtig god til træning af dine ryg- og mavemuskler.

Bolden er nem at puste op med munden via et lille pusterør, der leveres med bolden, og den kan nemt tømmes for luft igen. Bolden fylder ikke meget og er praktisk at tage med på rejser.

Bolden er også god at bruge som rygpude, når du er ude. Når du anvender bolden som rygpude, skal den ikke have lige så meget luft, som når den bruges til træning.

Den lille træningsbold er ftalat- og latexfri, og den har skridsikker overflade.

Hvorfor ikke bruge den lille træningsbold som en anderledes værtindegave, næste gang du skal ud?

Du kan også bruge bolden til at træne din nakke.

Se gode øvelser for din nakke

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, du modtager varen med posten.