Bakke med pude og belægning, så din kop eller bærbar står fast

Medlemspris249 kr.

Pris279 kr.

Laptray Mini

Tag din kaffekop eller computer på skødet med den smarte, lille bakke 'Laptray mini', som består af en pude og ovenpå en bakke. Den praktiske pude kan lægges på skødet, hvor den former sig efter kroppen. Puden sidder fast med velcro, så du kan tage den af og anvende den separat.

Bakken har en skridsikker belægning, så glas, kopper og tallerkener står fast.

Du kan også bruge Laptray mini til din telefon, bærbare computer, fjernbetjeninger eller yndlingsbogen, som du gerne vil have inden for rækkevidde.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset. Vi betaler for returfragten.