Book Seat - læsepude, der holder din bog

Medlemspris289 kr.

Pris329 kr.

Læsepude (Book Seat)

Læsepuden ”The Book Seat” – slap af i arme og skuldre, når du læser.

Læsepuden holder din bog eller tablet, så du kan slappe af i arme, skuldre og nakke, imens du læser. Brug læsepuden til kogebogen i køkkenet, til bogen i sengen eller til højtlæsning for de små.

Læsepuden er som en lille sækkestol, fyldt med Krøyerkugler og derfor er vægten på bare 250 gram.

En akrylplade, fastgjort med fed elastik, holder bogen eller din tablet på plads. Når du skal bladre i bogen, vipper du pladen ned og bladrer. Læsepuden er fremstillet i det lækre møbelstof ”Alcantara”, som er nemt at rengøre. Desuden har den en praktisk lomme på bagsiden til læsebriller, mobiltelefon eller en hyggelig læsesnack.

Læsepuden "The Book Seat" er alle tiders gode gaveidé.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, du modtager varen med posten.