LÆR AT TACKLE hverdagen som pårørende – bog

Medlemspris99 kr.

Pris120 kr.

LÆR AT TACKLE hverdagen som pårørende

Er du i en situation, hvor alvorlig sygdom har ramt en person tæt på dig? Det kan være din ægtefælle, forælder, barn eller en god ven. Som pårørende er du den, der giver omsorg og hjælper den syge.

Situationen kan være med til at styrke de tætte bånd imellem jer og give ekstra varme og nærhed i jeres forhold. Samtidig kan den være meget opslidende, fordi du skal overkomme langt flere opgaver end tidligere uden at miste dit overskud.

I bogen får du en række hjælpemuligheder og redskaber, som du kan bruge for at få en bedre hverdag som pårørende, Du kan bruge bogen selvstændigt eller som supplement til "LÆR AT TACKLE"-kurserne, der udbydes i en lang række kommuner.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, du modtager varen med posten.