Lændepude, der giver behagelig støtte

Medlemspris199 kr.

Pris269 kr.

Lændepude med rem fra McKenzie

Lændepuden hjælper dig med at holde dit lændesvaj, så du undgår at falde sammen i ryggen. Lændesvajet giver dig en god holdning, og det kan betyde, at du kan mindske eller undgå rygsmerter.

Sæt lændepuden fast på stoleryggen

Lændepuden har rem, så du nemt kan sætte puden fast på stoleryggen.

Brug puden på kontorstolen, i bilen eller på spisestuestolen.

Se også oppustelig lændepude

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset. Vi betaler for returfragten.