Kuglepen med ekstra tykt greb

Medlemspris33 kr.

Pris39 kr.

Kuglepen - ekstra tykt greb

Elegant sort kuglepen med ekstra tykt og ergonomisk greb, der gør det lettere for dig at holde om kuglepennen og skrive f.eks. huskelister og breve.

Igennem de sidste mange år har Gigtforeningen udbudt denne særlige tykke kuglepen, der har været til stor glæde og gavn for rigtig mange personer med gigt i hænderne.

Kuglepennen bærer Gigtforeningens navn og logo.  

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

  • Detaljer
  • Levering
  • Returnering

    Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt. Julegaver kan byttes eller tages retur frem til 15. januar 2022. 

    Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

    For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset.