Spinner kuffertsæt (to kufferter) med fire hjul fra Georg Jensen Damask

Medlemspris2.499 kr.

Pris3.098 kr.

Kuffertsæt Georg Jensen Damask

Skal du ud at rejse? Så bør du vælge denne nyhed fra Georg Jensen Damask - et eksklusivt kuffertsæt, der er indbegrebet af dansk design og solidt håndværk. Rejs med stil med det elegante spinner kuffertsæt (to kufferter), der med design og udformning giver dig komfort og sikkerhed på rejsen.

Kufferterne er udført i slidstærk kvalitet med fire hjul, ekstra store lynlåsgreb, et robust og høj teleskophåndtag - og ikke mindst mange fine detaljer.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, du modtager varen med posten.