Sunde opskrifter udviklet af Gigthospitalets diætist

Medlemspris60 kr.

Pris69 kr.

Kogebog - Sunde opskrifter (spiralryg)

Få spændende inspiration til madlavningen i Gigtforeningens kogebog "Sunde opskrifter ved diætist Lotte Birk Thomsen".

Bogen indeholder en række sunde, gigtvenlige og meget lækre opskrifter, som er udviklet af klinisk diætist Lotte Birk Thomsen. Lotte Birk Thomsen arbejder til daglig på Dansk Gigthospital. Hun har derfor stor indsigt i, hvad mennesker med gigt har brug for i forhold til kost.

Bogen byder blandt andet på retter med fisk, kylling, kalkun og svinekød samt salater, grøntsagstilbehør, saucer og bagværk.

I kogebogen er der taget højde for, at tilberedning af mad kan være en udfordring, hvis du har ondt, eller hvis din fysiske funktionsevne er påvirket af gigt.

I bogen finder du også generelle kostråd og særskilte afsnit, der giver gode råd og vejledning til kost i forhold til forskellige former for gigt.

Alle opskrifter indeholder oplysninger om næringsindhold og indholdet af protein, kalk og kostfibre.

Opskrifterne er generelt lette at gå til. De er opdelt efter sværhedsgrad, fra lette opskrifter til et kapitel med mere krævende opskrifter.

Se indholdsfortegnelsen fra kogebogen (pdf)

Se et eksempel på en opskrift fra kogebogen (pdf)

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, du modtager varen med posten.