IceGrip pigsåler til at montere på dine sko og støvler

Medlemspris148 kr.

Pris175 kr.

IceGrip pigsåler

IceGrip pigsåler hjælper dig med at stå fast, når det er glat. Sålerne er fremstillet af kraftig gummi og forsynet med 10 hærdede stålpigge. Det betyder, at sålerne er robuste og derfor særligt velegnede, hvis du skal gå på meget sne- og isdækkede veje eller "off-road" veje som f.eks. skovstier.

Sålerne monteres let på både sko og støvler, hvor du strammer elastiske snore, så sålerne sidder godt fast omkring skoen/støvlen. Der er refleksbånd på bagkappen, så du er synlig i mørket.

Et mere diskret alternativ er Quickstep snekæder, som er velegnede til gåture på sne- og isdækkede fortove.

Læs mere om Quickstep snekæder

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, du modtager varen med posten.