Husstandsmedlemskab – bliv medlem af Gigtforeningen

Pris325 kr.

Husstandsmedlemskab

Meld din husstand ind i Gigtforeningen. Medlemskabet dækker to personer, hvor I begge kan nyde godt af alle medlemsfordelene.

Samtidig bakker I op om Gigtforeningens kamp for at sikre mennesker med gigt bedre livskvalitet, mere tryghed og ordentlige livsvilkår.  Jo flere vi er, jo mere kan vi udrette.

Det får I med jeres medlemskab

Når I melder jer ind i Gigtforeningen, får I adgang til en lang række kontante og personlige fordele. F.eks. rabat i vores webshop – og på alt lige fra fitness og træningsophold til ferieboliger, briller og tøj. I får også viden og hjælp til et bedre liv med gigt, blandt andet via artikler i medlemsbladet LedSager.

Se alle jeres medlemsfordele

I er medlemmer i et år fra den dato, I melder jer ind.

Et husstandsmedlemskab koster 325 kroner om året.

Hvis I både vil være medlemmer og støtte gigtsagen

Hvis I ønsker at støtte vores arbejde, kan I i stedet melde jer ind som støttemedlemmer, hvor I betaler et fast beløb på 50 kroner hver måned over Betalingsservice.

Sådan bliver I støttemedlemmer

Personligt medlemskab

Du kan også vælge et personligt medlemskab.

Et personligt medlemskab koster 225 kroner om året.

Vælg personligt medlemskab