Træn styrke og bevægelighed i hænderne

Medlemspris79 kr.

Pris99 kr.

Håndtræningsbold

Håndtræningsbolden er særligt god for dig, der har brug for øget styrke i håndens muskler. Bolden kan også bruges til fingerøvelser. Skal du primært bruge et redskab til træning af styrke i fingrene, anbefaler vi træning med håndtræningsæg

X-Care træningsbold hjælper dig med at holde dine hænder stærke og smidige. Den kan for nogle også reducere smerter i hænderne.

Bolden er lavet af et behageligt materiale, som er rart at have i hånden, og nemt at træne med. Bolden kan bruges, både hvis du har stærke hænder, og hvis dine hænder er meget plaget af gigt.

Bolden træner bevægeligheden i håndens led og styrker dine muskler i hænderne. Den er perfekt til genoptræning for dig med gigt, men også rar som anti-stress "nuldre" bold.

Håndtræningsbolden er desuden rigtig god til træning af dine fødder, især hvis de ikke tåler så hårde bolde, som ofte anvendes til fødderne.

Du kan bruge træningsbolden overalt, og den bliver hurtigt et uundværligt redskab for dig.

Bolden fås i to styrker:

• Rød, som er under middel styrke.
  • Grøn, som er middel styrke.

Se øvelser for hånden

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, du modtager varen med posten.