Oppustelig håndtræner fra Dr. Winkler

Medlemspris159 kr.

Pris179 kr.

Håndtræner fra Dr. Winkler

Den oppustelige håndtræner fra Dr. Winkler er det rigtige redskab til træning af hænder og fingre.

Et af de ovale kamre pustes op til den ønskede fasthed. Derefter tager du de ovale kamre i hver hånd og trykker luften fra det ene kammer til det andet.

Efter en periode vil du kunne sætte tempoet op, ligesom du måske kan øge luftmængden i kamrene for at få en øget belastning.

Du kan nemt tage håndtræneren med i tasken, da den er oppustelig.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt. Julegaver kan byttes eller tages retur frem til 15. januar 2022.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset.