God hjælp i hverdagen - let at anvende

Medlemspris549 kr.

Pris599 kr.

Håndstøvsuger

Er det en overvindelse at finde støvsugeren frem for at gøre rent, og har du brug for let og hurtigt at rengøre hjemmet eller kabinen i bilen, så er den lille Murphy håndstøvsuger sagen. 

Håndstøvsugeren vejer blot 495 gr., hvilket er en stor fordel, hvis man ikke har så mange kræfter i hænder og arme. Den er enkelt udformet, har to hastigheder, ekstra langt mundstykke, børste og oplades med det medfølgende USB-kabel.

Magasinet tømmes ved at holde de to knapper på hver side af frontstykket inde, hvorpå magasinet kan tømmes. Filteret kan tages ud og skylles under vandhanen. Vejledning på dansk medfølger.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

  • Detaljer
  • Levering
  • Returnering

    Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt. Julegaver kan byttes eller tages retur frem til 15. januar 2022. 

    Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

    For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset.