Knappekrog til skjorter og bukser

Medlemspris110 kr.

Pris129 kr.

Good Grips - knappekrog

Har du nedsat funktion i hænderne og problemer med at lukke knapper f.eks. i skjorter og bukser, så kan du bruge den smarte knappekrog fra Good Grips.

Knappekrogen har kraftigt skridsikkert håndtag, der sikrer dig et godt greb og gør den rigtig nem at bruge.

Sådan bruger du knappekrogen

Du fører knappekrogen ind gennem knaphullet og fanger knappen på den anden side.

Herefter trækker du knappen igennem knaphullet ved at trække blidt i knappekrogen. Du kan holde let igen i tøjet med den anden hånd.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, du modtager varen med posten.