Ergonomisk kartoffelskræller med tykt greb

Medlemspris109 kr.

Pris119 kr.

OXO Good Grips – kartoffelskræller

Kartoffelskrælleren fra Good Grips hjælper dig nemt og effektivt igennem at skrælle kartofler og andre rodfrugter. Håndtaget er non-slip, så den ikke glider i hånden, også selvom den er våd. Du får et behageligt greb, der gør den let at bruge – også for svage hænder.

Kartoffelskrællen kan bruges med både venstre og højre hånd.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt. Julegaver kan byttes eller tages retur frem til 15. januar 2022.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset.