Ergonomisk kartoffelskræller med tykt greb

Medlemspris99 kr.

Pris119 kr.

OXO Good Grips – kartoffelskræller

Kartoffelskrælleren fra Good Grips hjælper dig nemt og effektivt igennem at skrælle kartofler og andre rodfrugter. Håndtaget er non-slip, så den ikke glider i hånden, også selvom den er våd. Du får et behageligt greb, der gør den let at bruge – også for svage hænder.

Kartoffelskrællen kan bruges med både venstre og højre hånd.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset. Vi betaler for returfragten.