Øvelser til dig med ondt i ryggen

Medlemspris0 kr.

Pris0 kr.

Gode øvelser til din ryg

Har du ondt i ryggen? Du er ikke alene. De fleste oplever før eller siden at få problemer med ryggen.

Denne lille folder giver dig nyttige råd - og fem gode øvelser, der lindrer og forebygger.

Folderen (inkl. forsendelse) er gratis.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset. Vi betaler for returfragten.