Folder med gode øvelser til dig med artrose

Medlemspris0 kr.

Pris0 kr.

Gode øvelser til dig med artrose

Har du artrose (slidgigt)? Du er ikke alene. Det skønnes, at omkring 300.000 mennesker i Danmark har sygdommen.

Folderen "Gode øvelser til dig med artrose" giver dig nyttige råd – og tre gode øvelser til hofter, knæ, hænder og fødder.

Folderen (inkl. forsendelse) er gratis.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset. Vi betaler for returfragten.