Glidelagenet gør det lidt lettere at vende sig rundt i sengen

Medlemspris749 kr.

Pris799 kr.

Glidelagen til boksmadras

Glidelagener er til stor glæde og hjælp for mange, da det gør det væsentligt nemmere at vende sig i sengen og at komme ud ad sengen. 

Lagenet, der er designet til en boksmadras på 90 x 200 cm, har et dejligt langt glidestykke i satin på 60 x 200 cm. Dermed har du lav friktion på lagenet i hele kroppens længde, hvilket gør det væsentligt nemmere at få vendt sig rundt i sengen. Selve glidestykket er lavet af vandtæt stof, og den brede bomuldskant langs begge sider af lagenet forhindrer, at du glider ud ad sengen, og du kan sidde behageligt på sengekanten uden at glide. 

Vi anbefaler, at du bruger nattøj for at få optimal udbytte af lagnet. Dette lagen er beregnet til en boksmadras.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

  • Detaljer
  • Levering
  • Returnering

    Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt.

    Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

    For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset.