Comfort-I – puden, der støtter hele kroppen

Medlemspris800 kr.

Pris1.500 kr.

Fossflakes Comfort-I senior (firkantet)

Vidste du, at du bevæger dig op mod 100 gange om natten? Vågner du træt, irritabel, med muskelsmerter, hovedpine eller stivhed i kroppen, kan støttepuden Comfort-I fra Fossflakes hjælpe dig.

Når du placerer benet på puden, aflastes knæ, hofte og lænd. Du kan også lægge armen ovenpå puden for at aflaste en træt skulder.

Comfort-I støttepuden er fleksibel og nem at tage med til de steder,hvor du slapper af både i hjemmet og på tur.

Comfort-I er allergivenlig og kan maskinvaskes ved 60 grader, hvilket gør det let at holde støttepuden ren.

Betræk i bomuldssatin medfølger.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset. Vi betaler for returfragten.